Volné pracovní místo  1053 Obchodně technický zástupce pro úzamí Moravy a Slezka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Personal Investment s.r.o. je ryze českou společností, která byla založena v roce 1999 v Ústí nad Labem. Od svého založení si společnost Personal Investment vybudovala pozici uznávaného poskytovatele personálních služeb, zejména v regionu Severních a Severozápadních Čech. V těchto regionech využívá své znalosti místních podmínek. V současné době je zřízena 1 pobočka - v Ústí nad Labem.

Popis pracovní nabídky

Intenzívní péče o stávající klienty a objevování nových,obchodně technická činnost v rozsahu dle potřeb,vyhledávání nových možností uplatnění vlastních průmyslových technologií a technických řešení v oblasti technologických celků.Kontakt s techniky,konstruktéry,marketingovým oddělením jako partner pro zákazníky.Ve spolupráci s kolegy navrhovat,připravovat a realizovat marketingové akce a vést obchodní jednání.Zajišťování prezentací,účast na veletrzích a výstavách,zajišťování podkladů pro tvorbu nabídek,ověřování nabídek,pořizování zápisů z jednání s klienty,výběr vhodných kooperací ap.

Požadujeme

Technické vzdělání SŠ/VŠ,znalost NJ nebo AJ výhodou.Komunikační dovednosti,umění vést jednání a dosáhnout výsledku,zkušenost práce s lidmi,praxi obchodního zástupce,zkušenosti a znalosti v oblasti technologických dodávek v energetice,strojírenství ap.Vlastní auti,trvalé bydliště na Moravě,
Práce na ŽL Zaměření na sortiment:
Aplikace energetických řetězů,dlouhé pojezdy,aplikace dávkovacích čerpadel,trysek,odprášení provozů,doprava sypkých hmot,nakládací zařízení,filtrační technika.

Nabízíme

Motivující finanční ohodnocení dle vlastních výsledků,po zapracování možnost přidělení služebního vozu,služební telefon GSM,PC,možnost rozvoje osobnosti,profesní růst a specializace v zajímavém oboru

Jiná sdělení

Pracoviště na Moravě a Slezku
Nástup možný Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět