Volné pracovní místo  Account Manager pro německy hovořící trh

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Vyhledávání nových klientů a nových obchodních příležitostí, dohled nad zakázkou od poptávky až po převzetí produktu zákazníkem, koordinace týmu podílejícího se na zakázce, práce se stávajícími klienty.
Hledáme do svého obchodního týmu spolupracovníka se zkušenostmi P.O.P./P.O.S., design produktů, in-store design a marketing se zaměřením na německy hovořící trh.

Požadujeme

SŠ nebo vyučení s maturitou. Profesionální vystupování, samostatnost, schopnost týmové práce a technické myšlení, očekáváme vysokou schopnost a znalosti komunikace se zákazníkem s cílem zjištění jeho potřeb, marketingové zkušenosti a znalosti, zkušenosti s BTL, odolnost vůči stresu, znalost německého jazyka slovem i písmem na pokročilé úrovni.

Nabízíme

Zajímavou, kreativní a tvůrčí práci s progresivním hodnocením na základě výsledků. Práce na hlavní pracovní poměr nebo možnost mandátní smlouvy, možnost realizací osobních myšlenek v kontextu s dynamickými cíli společnosti, mladý, společenský kolektiv a prostředí, nadstandardní ohodnocení vázané na výkon, samostatné rozhodování s vlastní odpovědností, volná pracovní doba.

Místo práce: Slaný

Termín nástupu: ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je UNiBON spol. s r.o., přední český výrobce světelných reklam, poutačů, vývěsních štítů, stojanů pro výrobky, interiérového vybavení provozoven a ostatních produktů, které slouží k podpoře prodeje výrobků.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět