Volné pracovní místo  Administrativně technická podpora

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení a průběžná aktualizuje obchodní agendy. Spolupráce při vedení obchodních případů. Technická podpora zákazníkům.

Požadujeme

SŠ/VŠ technického směru, samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, komunikativnost, proaktivní přístup k řešení problémů, znalost AJ výhodou, uživatelskou znalost práce na PC, zkušenosti z oboru VZT nebo elektro výhodou, ochota se vzdělávat, schopnost pracovat v týmu.

Nabízíme

Zázemí stabilní, dynamicky se rozvíjející firmy v atraktivním oboru, zajímavou práci v tvůrčím kolektivu, odborná školení a rozvoj, možnost seberealizace a odborného růstu, odpovídající platové ohodnocení a další firemní benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Firma Atrea s.r.o., výrobní a obchodní firma se sídlem v Jablonci nad Nisou, s dvacetiletou tradicí a významným postavením na trhu v oboru vzduchotechniky a klimatizace v ČR i zahraničí. Do týmu obchodních zástupců hledáme kolegu/kolegyni na pozici Administrativně technická podpora obchodního zástupce pro oblast Středočeský, Plzeňský a Jihočeský kraj se sídlem v Příbrami.

Místo práce: Příbram

Termín nástupu: ihned


V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu použijte odpovědní formulář
 Zpět