Volné pracovní místo  ADMINISTRÁTOR PRICINGU – DOBA URČITÁ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- Správa cenotvorby v rámci podpory prodeje s vysokým zaměřením na zákazníka<BR>- Pricing management: nastavení cenových údajů v systému a řízení cen <BR>- Odpovědnost za vytváření a udržování dat zákazníků <BR>- Odpovědnost za pricing set-up v systému a kvalitu výsledku<BR>- Odpovědnost za opravu všech nesprávných pricing master reference dat<BR>- Odpovědnost za analýzu příčin a řešení sporných faktur vzhledem k cenovým otázkám<BR><BR><h2>Požadujeme</h2> <BR>- VŠ ekonomického směru<BR>- alespoň teoretický přehled o pricing managementu<BR>- AJ plynně – každodenní využití<BR>- Velmi dobrá znalost MS Office – Excel kontingenční tabulky apod.<BR>- Znalost systému SUN výhodou<BR>- Velmi dobré analytické schopnosti<BR>- Zkušenost s prací v mezinárodním prostředí (i v rámci brigád při škole)<BR>- Zaměření na výsledek a výkon<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Pracovní úvazek do konce roku 2010 u stabilní mezinárodní společnosti<BR>- Místo výkonu práce Praha 4, blízko metra Budějovická<BR>- Vzdělávání, stravenky, týden dovolené navíc<BR>- Pracovní doba 40h/týdně<BR>- Odpovídající finanční ohodnocení - cca 27.000,- Kč<BR>- Nástup možný ihned<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3138
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět