Volné pracovní místo  Administrátor/specialista veřejných zakázek – v rámci VŠ ústavu VŠB-TUO IT4Innovatio

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zajišťování administrativní agendy spojené s procesem realizace veřejných zakázek.

Požadujeme

Vysokoškolské vzdělání právnického, ekonomického popř. technického zaměření, výborná znalost anglického jazyka, preferována dobrá znalost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a dalších souvisejících předpisech, preferována praxe v oblasti zadávání veřejných zakázek, nejlépe pak v rámci programů EU, uživatelská znalost práce na PC (Word, Excel, Internet, Outlook), preciznost a důslednost, tvůrčí schopnost k řešení problémů, ochota se dále vzdělávat, trestní bezúhonnost.

Nabízíme

Podílení se na realizaci prestižního projektu v Moravskoslezském kraji, projektu národního superpočítačového centra, rozšiřování specifického know-how týkající se ZVZ v oblasti vysokého školství, vědy a výzkumu. Práce na hlavní, případně i vedlejší pracovní poměr.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
VŠB – TU Ostrava dovršila v roce 2013 jako pokračovatelka montánního učiliště, báňské akademie a Vysoké školy báňské v Příbrami 164 let své existence. Vědecká a výzkumná činnost je po výuce a vzdělávání druhou hlavní činností univerzity a má klíčový význam z hlediska úspěšného průběhu restrukturalizace Moravskoslezského kraje. VŠB-TU Ostrava patří mezi špičkové technické univerzity v České republice, jejichž vědecko-výzkumný a vývojový potenciál rozvíjí a vytváří důležitou součást inovačních aktivit Moravskoslezského kraje a České republiky.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: Dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět