Volné pracovní místo  Aplikační technik pro řídicí techniku a automatizaci – i absolvent

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Tvorba software pro řídicí systémy B&R (řízení strojů a zařízení, průmyslové komunikace, ovládací panely, servopohony) a jejich nasazování především ve strojírenství. Dále Podpora obchodníků – návrhy vhodných konfigurací řídicích systémů B&R.
Aplikační technik nejprve absolvuje zaškolení v mateřské společnosti v Rakousku. Poté pracuje samostatně nebo v týmu na projektech pro výrobce strojů. Práce zahrnuje převzetí zadání, návrh řešení, tvorbu software a oživení přímo na stroji u zákazníka. Po úspěšném zvládnutí několika projektů se předpokládá zapojení do podpory obchodníkům.
Aplikační technik spolupracuje se strojními a elektro projektanty u zákazníka. Mezioborové znalosti mechatroniky jsou tedy výhodou, vstřícnost a otevřenost jsou podmínkou.

Požadujeme

VŠ vzdělání (ideální pro absolventy VŠ nebo absolventy VŠ s kratší praxí) v oboru automatizace, popř. robotiky, mechatroniky nebo aplikované informatiky, dobrou znalost programování, znalost jazyka C je výhodou, dobrou znalost angličtiny nebo němčiny, oba jazyky jsou výhodou, ochotu a schopnost pracovat v týmu.

Nabízíme

Zaškolení v mateřské společnosti v Rakousku v programu Engineering Camp, další vzdělávání v oboru automatizační techniky, možnost účasti na projektech v zahraničí, 5. týdnů dovolené, stravenky, příspěvek na výuku cizích jazyků.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je B&R - významný výrobce automatizační techniky se sídlem v Rakousku. Jsme jedna z největších a nejúspěšnějších soukromých společností v oboru s více než 2300 zaměstnanci a obchodní sítí v 68 zemích světa. Naše technologicky vyspělé řídicí systémy, pohony, průmyslová PC a ovládací panely stanovují trendy v průmyslové automatizaci. V České republice působíme již 13 let. Více na použijte odpovědní formulář .
Místo práce: Praha, popř. Jihočeský, Plzeňský

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět