Volné pracovní místo  Asistent prodeje – odborný prodavač

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Prodej značkového skla značky Moser v prodejní galerii (prodejně) Na Staroměstském náměstí. Pracovní doba dle harmonogramu – směnný provoz, 2x v měsíci služba o víkendech. V sezóně (květen-říjen) otevřeno do 22 hodin. Bez služebních cest. Příjemný menší kolektiv cca 5tii lidí na směně.

Požadujeme

SŠ s maturitou, vhodné i pro absolventy SŠ, kteří nechtějí na VŠ. Znalost komunikativní AJ na velmi dobré úrovni je podmínkou. Základní znalost ovládání PC – MS Office tj. zasílání e-mailů, internet, Word, Excel. Znalost dalšího světového jazyka je velmi vítána (RJ, NJ, ŠpJ, FrJ, ItJ).

Nabízíme

Prodejní galerie v historických prostorách, světlé a čisté pracovní prostředí, mzda strukturovaná od počátku – základ + podíl na tržbách, příplatky za práci od 19:00 do 22:00 - 100Kč za hodinu, možnost odměn z fondu vedoucího, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění 200,- Kč/ měsíčně. Zařazení do kurzu výuky AJ, RJ - podle úrovně pokročilosti. Možnost nákupu skla za zvýhodněné ceny. Účast na akcích pro VIP klienty – získání zajímavých kontaktů a zkušeností. Výše mzdy bude sdělena při osobním pohovoru.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned, dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je prodej luxusního zboží – ručně vyráběné značkové sklo. MOSER, a.s. je stabilní společnost a zaměstnavatel. Letos slavíme 155. od svého vzniku.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět