Volné pracovní místo  Asistent prodeje v prodejní galerii šperků, hodinek, umění a starožitností

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Asistent prodeje bude zodpovědný především za prodej kvalitních šperků a hodinek; od starožitných až po současné značkové šperky a hodinky. Každý předmět je odborně popsán expertem, ale prezentace děl a jejich prodej je již záležitostí prodejce. V základním rozsahu musí být schopen prodávat i další zboží, jako jsou obrazy, porcelán, sklo apod.

Požadujeme

SŠ (příp. VŠ) vzdělání, nejlépe obor hodinky a šperky, základní uživatelské znalosti PC – Windows a Excel, nutná dobrá znalost anglického jazyka, znalost německého a dalších jazyků alespoň na základní úrovni výhodou; komunikativnost, flexibilita, loajálnost. Praxe v obchodě podmínkou.

Nabízíme

Stabilní práce v úspěšné mezinárodní společnosti, možnost dalšího vzdělávání a postupu, odpovídající finanční ohodnocení, stravenky i další příspěvky zaměstnavatele. Práce na plný úvazek.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Dorotheum spol. s r.o. – jsme českou pobočkou mezinárodní aukční společnosti Dorotheum, založené v roce 1707 ve Vídni. Sídlo máme v centru Prahy. Pořádáme několikrát v roce aukce a provozujeme velkou prodejní galerii výtvarného umění a starožitností.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: 1. 7. 2016

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".
Platnost inzerátu končí 1. 7. 2016 Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět