Volné pracovní místo  Asistentka (i absolvent)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Po absolvování zaškolení se předpokládá samostatná činnost v oblasti, která je zaměřena na poskytování komplexních služeb klientům. Předmětem činnosti není vyhledávání nových klientů ani podobná akviziční činnost.

Požadujeme

VŠ nebo SŠ vzdělání – všeobecné, ekonomické nebo právnické. Praxi nebo zkušenosti nepožadujeme – vše se naučíte u nás. Znalost práce na PC, předností je znalost angličtiny, zájem a schopnost učit se nové věci, snaha o samostatnou práci, pozitivní vztah k problematice práva nebo ekonomiky.

Nabízíme

Kanceláře na Antala Staška 34, poblíž stanice metra Budějovická, komfortní zázemí, se všemi potřebnými pracovními prostředky. Nástupní mzda pro absolventy je v rozmezí 15 – 20 tis. Kč, po zkušební době se obvykle zvyšuje podle schopností a profilu pracovníka. Mzda po zkušební lhůtě je prakticky limitována pouze úrovní schopností pracovníka. Součástí mzdy pak jsou odměny a podíly na hospodářských výsledcích. Možnost průběžného vzdělávání zaručuje osobní plán rozvoje, který je nezbytný k dalšímu růstu. Benefity: stravenky, po 1. roce týden dovolené navíc. Pro výkonné pracovníky podle potřeby služební mobil, automobil. Práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost Experting působí v České republice od roku 1993 na základě licence ČNB. Jako jediný subjekt v České republice a na Slovensku je držitelem licence Lloyd’s jako jejich Coverholder. Předností je vysoká právní a odborná znalost potřeby středních a velkých podnikatelských subjektů v prevenci a minimalizaci ztrát a specializovaná orientace v této problematice na základě odbornosti.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět