Volné pracovní místo  Asistent/ka kreditního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Denní komunikace se zákazníky (především urgence plateb). Administrativní podpora. Registrace nových zákazníků do systému, třídění a zakládání dokumentů, příprava splátkových kalendářů, uznání dluhu, výpočet úroků, atd. Zástup kreditního manažera v jeho nepřítomnosti (pouze uvolnění objednávek a drobné navýšení kreditních limitů).

Požadujeme

Min. SŠ vzdělání (ukončené maturitní zkouškou), důslednost a aktivní přístup k práci, uživatelská znalost práce na PC – MS Office (Excel, Word, atd.), znalost systému I6 výhodou, znalost anglického jazyka výhodou, zkušenosti z podobné pozice výhodou, reprezentativní vystupování, organizační a komunikační schopnosti.

Nabízíme

Velmi zajímavé finanční ohodnocení (fixní plat + bonusy), služební mobilní telefon, práci v úspěšné mezinárodní společnosti, možnost profesního rozvoje, přístup k nejmodernějším PC technologiím, standardní zaměstnanecké výhody (např.: 25 dní dovolené, výuka anglického jazyka, stravenky, aj.), práci v mladém kolektivu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Asbis CZ, IT distribuční firma, na CZ trhu od roku 1998. Je součástí holdingu ASBISC Enterprise PLC, který má své lokální pobočky ve 30 zemích světa a je od roku 2007 kotován na WSE.

Místo práce: Čestlice, Praha-východ

Termín nástupu: 1.11.2012 nebo dle dohody


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět