Volné pracovní místo  Asistentka, Office Manager

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení kanceláře, kontakt s klienty, zájemci, obchodními partnery, administrativní činnosti, dílčí činnosti v účetnictví, asistence při realizaci zakázek, účast na veletrzích a další …

Požadujeme

Schopnost samostatně pracovat a řešit problémy, komunikativnost, spolehlivost, ochotu učit se novým věcem, dobrou znalost práce na PC, praxi ve stejné či obdobné pozici minimálně 3 roky, minimálně SŠ vzdělání, nejlépe obchodního směru, alespoň hovorová znalost angličtiny, výhodou je praxe s vedením účetnictví a praxe v obchodní činnosti či telemarketingu.

Nabízíme

Zajímavou a kreativní práci s nejmodernějšími technologiemi v dynamicky se rozvíjející společnosti, nástup možný ihned, odměnu odpovídající pracovnímu výkonu, další vzdělávání, práci na HPP nebo ŽL.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
AutoLocator, s.r.o. je dynamická společnost, která již od roku 2003 vyvíjí a dodává „Inteligentní komunikační systémy pro automobily“. Všechna naše zařízení využívají nejmodernější technologie, GSM a GPS, fungují v celé Evropě a ve všech typech vozidel. Tato zařízení v budoucnu budou ve všech automobilech, proto vyvíjíme tato zařízení a služby k nim již nyní. AutoLocator má pevnou pozici na českém trhu a ve své oblasti je jednou z předních společností. V současné době nabízíme produkty pro střežení vozidel proti krádeži i vykradení, systém monitorování firemních vozidel, systém úspor a např. i unikátní službu pomoc při havárii. Našimi zákazníky jsou firmy, instituce i fyzické osoby z celé ČR a Slovenska.

Místo práce: Praha 4 - Nusle

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět