Volné pracovní místo  Brigáda - Feet produktová modelka - až 50.000 Kč měsíčně

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Brigády
Vzdělání Základní, Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 5 000–50 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

CELÁ ČR - Hledáme sympatické ženy a dívky se zájmem o focení a natáčení, přirozené a usměvavé, pro spolupráci na zahraničních projektech přímo zde v ČR, ale také v případě Vašeho zájmu, a ochoty vycestovat i přímo v zahraničí (není podmínkou spolupráce).

Jedná se jednak o produktové focení nohou tj. obuv, punčochy, laky na nehty, zdr. pomůcky, bižuterie, a dále v případě zájmu z Vaší strany i dalších možnosti spolupráce v rámci širokého portfolia naší i partnerských produkcí dle Vašich finančních požadavků a osobních preferencí. Výši výdělků tak přímo ovlivňujete vy samy rozsahem produkce.

Finanční ohodnocení je v závislosti na konkrétním daném projektu od 250,-Kč na hodinu při focení např. klasické produktové fotografie nohou, až po 1.000,- Kč na hodinu či částky daleko vyšší v závislosti na konkrétním projektu. V případě zakázek u zahraničních produkcí není problém mít za jednodenní produkci dle rozsahu zde v ČR od 5.000 Kč do 50.000 Kč či více, kdy vše je na řádnou písemnou smlouvu s výplatou ihned v hotovosti v daný den.

Tato brigáda je vzhledem k flexibilitě termínů produkcí vhodná nejen pro studentky či maminky na mateřské, ale i pro zaměstnané. Termíny produkcí jsou vždy na dohodě, a v zásadě je možné mít 2 až 10 zakázek měsíčně ve výše uvedených cenových relacích, kdy po zbytek měsíce máte volno s financemi vyššími než v běžném zaměstnání bez nutnosti chodit do zaměstnání každý den.

Peníze z produkce jsou vypláceny vždy v daný den přímo Vám na ruku, bez ohledu na výši odměny. Nečekáte tedy do výplatního termínu, jak bývá zvykem. První zakázka od nás bývá zpravidla do několika dní od podpisu smlouvy.

!!! HLEDÁME ZÁJEMKYNĚ O SPOLUPRÁCI Z CELÉ ČESKÉ REPUBLIKY !!!

Vhodné pro

Absolventy, osoby na mateřské/rodičovské dovolené, uprchlíky z Ukrajiny

Máte zájem o nabídku Brigáda - Feet produktová modelka - až 50.000 Kč měsíčně?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Miroslava Pletitá z RT Agency"77 s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Brigáda - Feet produktová modelka - až 50.000 Kč měsíčně

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět