Volné pracovní místo  Celní deklarant(-ka)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Komunikace s CÚ, zastoupení fy. v řízeních na CÚ, vyplňování hlášení pro CÚ dovoz, vývoz, intrastat, odpovědnost za vedení agendy, odpovědnost za včasné a řádné vyřízení s CÚ.

Požadujeme

SŠ vzdělání, praxe v oboru min. 3 roky, komunikativnost, flexibilitu, loajalitu, samostatnost, znalosti PC, MS Office, znalost K2 výhodou, AJ - pasivně.

Nabízíme

Nabízíme práci na HPP v prosperující firmě v místě Brno-Slatina. Stabilní kolektiv lidí. Možnosti vzdělávání. Příspěvky za odpracované roky u firmy. Možnost stravování v místě.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je mezinárodní společnost s dlouholetou tradicí, s úspěšným, dynamickým rozvojem, která se zabývá prodejem a potiskem reklamních a dárkových předmětů. Firma má vlastní vývojové, výrobní a skladové zázemí a obchodní zastoupení v tuzemsku i v zahraničí.

Místo práce: Brno - Slatina

Termín nástupu: Od 1.6.2011

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět