Volné pracovní místo  Certifikační pracovník

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Certifikace elektrotechnických a elektronických zařízení, určených do prostředí s nebezpečím výbuchu, hodnocení el. obvodů a SW dle technických norem. Komunikace se zákazníky. Přípravy školení a prezentací.

Požadujeme

Ukončené VŠ magisterské vzdělání (Ing.), zaměření: Elektrotechnické, slaboproud, obor: Konstrukce elektronických zařízení nebo podobný obor. Znalost AJ – aktivní úroveň. Praxe není podmínkou – vhodné i pro absolventy. Organizační dovednosti, komunikativnost, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, technické myšlení, zkušenosti s technickými výkresy (schémata, plošné spoje), ochota učit se a sebevzdělávat v oboru, loajalita k firmě. Počítačové znalosti – MS Office – pokročilý. Řidičský průkaz B.

Nabízíme

Zajímavou mzdu s možností vývoje. Široké portfolio zaměstnaneckých výhod. Možnost dlouhodobého vzdělávání a odborného růstu. Práci v mezinárodně respektované stabilní společnosti, působící na trhu certifikačních služeb více než 20 let, která dlouhodobě zůstane ve stávající lokalitě. Perspektivní a zajímavou práci v příjemném pracovním prostředí. 5 dnů dovolené nad rámec zákona.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Fyzikálně technický zkušební ústav, státní podnik je samostatnou hospodářskou organizací provádějící výkony zkušebnictví v oblasti elektrických a strojních zařízení určených pro prostředí s nebezpečím požáru a výbuchu, v oblasti čerpadel a čerpací techniky a v oblasti zajištění bezpečnosti průmyslu a to zejména s ohledem na prevenci proti výbuchu průmyslových prachů, plynů, par a výbušnin, proti nežádoucím účinkům statické elektřiny a nebezpečným účinkům zápalných mechanických jisker, v oblasti důlních strojů a ochranných systému pro potlačení, odlehčení a oddělení výbuchu.

Místo práce: Ostrava - Radvanice

Termín nástupu: Dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět