Volné pracovní místo  Cestovní konzultant(ka) s AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Vyřizování přijatých poptávek a objednávek. Samostatné zpracovávání obchodních případů (rezervace okružních plaveb), fakturace a vystavování účetních dokladů, vedení pokladny, archivace. Komunikace se zákazníky z ČR i s obchodními partnery z ČR a ze zahraničí.

Požadujeme

SŠ s maturitou, nejlépe se zaměřením cestovního ruchu nebo ekonomického směru. Dobrou znalost AJ, základní znalost němčiny a italštiny výhodou. Znalost produktů – lodních zájezdů výhodou, minimálně 2 roky kancelářské praxe, v cestovním ruchu na stejné či podobné pozici. Velmi dobrou znalost PC a kancelářského software Microsoft Office (Word, Excel). Obchodní dovednosti, organizační schopnosti a aktivitu.Výborné komunikativní schopnosti, asertivní jednání a odolnost vůči stresu. Samostatnost, spolehlivost, odpovědnost, systematičnost, flexibilitu, pečlivost. Základy účetnictví, znalost ekonomického systému ABRA výhodou.

Nabízíme

Nástup ihned, dlouhodobá spolupráce na plný úvazek v lokalitě: Praha 10, Vinohrady.
Plat 22 - 24. 000 Kč/měs., kolektiv 20- 50 let, klouzavá pracovní doba, práce v centru města, nekuřácké prostředí , stravenky, káva a voda zdarma.

Jiná sdělení

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je domácí společnost Orbis Link, cestovní kancelář bez zahraniční účasti specializující se na námořní turistiku (více na použijte odpovědní formulář Tato firma působí na českém trhu od roku 1997, má 5 zaměstnanců a její roční obrat je 30 mil. Kč.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět