Volné pracovní místo  Controlling

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Požadujeme</h2><BR>- VŠ vzdělání (ekonomického zaměření výhodou)<BR>- komunikativní znalost NJ nebo AJ<BR>- zkušenosti z korporátní společnosti výhodou <BR>- praxe v oboru výhodou<BR>- velmi dobrá znalost práce na PC, ekonomického software, podvojného účetnictví <BR>- dobré analytické, komunikační a prezentační schopnosti <BR>- časově flexibilní a týmovou osobu<BR><BR>Charakteristika pracovní náplně:<BR>- odpovědnost za reporting a controlling celé společnosti <BR>- příprava vnitropodnikových výkazů dle dané potřeby jednotlivých oddělení <BR>- analýza výsledků společnosti s ohledem na plán a na historická data <BR>- podílení se na přípravě budgetu, kalkulacích a rozpočtů <BR>- podílení se na přípravě metodiky účtování řízení finančních toků <BR>- kontrola nákladů / výnosů, finanční plánování <BR>- odpovědnost za reporting finančních ukazatelů společníkům společnosti <BR>- controlling budgetu jednotlivých provozoven<BR>- samostatná ekonomická a finanční příprava projektů, kontrola plnění<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- práci v zahraniční společnosti<BR>- možnost profesního růstu<BR>- samostatnou práci s možností seberealizace<BR>- přímý kontakt s praxí<BR>- zaměstnanecké benefity<BR><BR>Nástup nejpozději k 1.4.2009, popříp. dohodou<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2468
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět