Volné pracovní místo  Customer Manager - vedoucí obchodního týmu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Pro naši provozovnu v Plzni hledáme kolegu/kolegyni na hlavní pracovní poměr na pozici Customer Manager - vedoucí obchodního týmu. Customer Manager zodpovídá za výkon týmu prodejní podpory (obchodních zástupců v terénu) a zákaznického servisu (specialistů zákaznického servisu v prodejně). Nejdůležitějším úkolem pracovníka na pozici Customer Managera je zlepšovat prodejní výsledky a podíl cílových zákazníků naší společnosti. Sleduje, analyzuje a vyhodnocuje výkonnost týmu obchodních zástupců, koučuje jejich profesní vývoj. Udržuje vztahy s klíčovými zákazníky. Identifikuje cílové skupiny zákazníků s růstovým potenciálem a zaměřuje na ně svoji pozornost. Poskytuje zprávy vedoucímu prodeje na centrále společnosti a řediteli obchodu. Zajišťuje realizaci a informační servis marketingových programů, průzkumů atd. Aktivně ve svém regionu vyhledává nové obchodní příležitosti.

Požadujeme

Praxe manažera prodeje nebo zákaznického servisu v oblasti rychloobrátkového zboží nebo gastronomie – min. 3 roky, praxe s řízením týmu min. 3 roky, AJ na komunikativní úrovni. Řidičský průkaz sk.B, manažerské, prodejní, obchodní a komunikační dovednosti, orientace na zákazníka a dosahované výsledky, schopnost vést, aktivní a flexibilní přístup, uživatelská znalost práce s PC (MS Office).

Nabízíme

Motivující finanční ohodnocení. Balíček zaměstnaneckých výhod, služební automobil, zázemí stabilní mezinárodní společnosti, možnost dalšího profesního i osobního růstu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je nadnárodní velkoobchodní společnost , poskytující zboží a služby podnikatelským subjektům.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: Dohodou, možno ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět