Volné pracovní místo  Divizní manažer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Ukládání úkolů podřízeným, metodické vedení všech stupňů podřízených, jednání s agenturami a řešení personálních otázek svěřené divize, řešení neshod s klienty, podávání návrhů na investice, podávání návrhů na úpravu smluvních vztahů a podmínek, zodpovědnost za hospodářské výsledky divize, zodpovědnost za personální obsazení a snížení fluktuace, zodpovědnost za dodržování termínovaných úkolů, zodpovědnost za dodržování BOZP v divizi a na jemu svěřených zakázkách ve spolupráci s QM, zodpovědnost za dodržování standardů a metodických pokynů společnosti, technologických postupů a souvisejících právních norem.

Požadujeme

  • VŠ vzdělání technického nebo humanitního směru, příp. SŠ vzdělání zakončené maturitní zkouškou.
  • Celková prokazatelná praxe na obdobné pozici min. 5 let.
  • Orientace v dokumentaci systémů managementu, v účetních dokumentech umožňujících obsáhnout předmět činnosti společnosti.
  • Základní znalost právních norem a předpisů z oblasti pracovního práva, jazyková vybavenost.
  • Znalost PC na vyšší úrovni.
  • Schopnost vedení většího počtu lidí (min. 10 osob na manažerské pozici).
  • Aktivní řidič sk. B.
  • Loajalita, časová flexibilita, spolehlivost, asertivní chování a schopnost rozhodovat ve stresových situacích, široký rozhled, zkušenosti z oboru výhodou.

Nabízíme

Příjemné pracovní prostředí, milý a přátelský kolektiv, služební automobil i k osobním účelům, mobilní telefon a notebook, bonusy a výkonnostní prémie, další vzdělávání a odborné kurzy.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je významná společnost poskytující komplexní služby v oblasti úklidu, provozní a technické správy nemovitostí.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Říjen 2016

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 22. 9. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět