Volné pracovní místo  Elektroprojektant

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Elektromechanické výpočty pohonů. Návrhy regulovaných pohonů válcovacích tratí. Nastavování tyristorových a frekvenčních měničů. Vypracování výkresové dokumentace (práce s programy MS Office, AutoCAD). Oživování strojů na zkušebně i u zákazníka. Tvorba nabídek regulovaných pohonů. Odpovědnost za technická řešení. Účast na služebních cestách.

Požadujeme

VŠ elektrotechnická, znalost práce v MS Office, AutoCad, Inventor, znalost aplikací pro výpočty pohonů (SIZER,…) výhodou, znalost PLC systémů (SIMATIC, MODICON, Allen-Bradley) výhodou, ochota učit se novým věcem, znalost technické AJ výhodou, ochota cestovat (ČR i zahraničí).

Nabízíme

Vysoce kvalifikovanou práci, výhodné mzdové podmínky, roční odměny, týden dovolené navíc, měsíční příspěvek 700,- Kč na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, jistotu a perspektivu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je TS Plzeň a.s., strojírenská firma s mezinárodní působností, tradiční dodavatel vulkanizačních a hydraulických lisů, zařízení pro válcovny a dalších strojírenských výrobků, se sídlem v Plzni.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 18. 12. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět