Volné pracovní místo  Geolog

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Projektování, řízení a vyhodnocování průzkumně-geologických prací. Řešení geologické stavby na základě geofyzikálních měření a výsledků vrtů. Zkoumání, popis a řešení geologických a úložních poměrů ložisek. Výpočty zásob nerostných surovin. Sestavování geologických modelů ložisek. Vedení geologické dokumentace.

Požadujeme

VŠ vzdělání přírodovědného zaměření, obor ložisková geologie nebo geofyzika. Praxe v oboru vítána. Dobrá znalost angličtiny a ruštiny. Dobrá znalost práce na PC (znalost geologických a geofyzikálních interpretačních systémů výhodou). Řidičský průkaz skupiny B. Iniciativní a inovativní přístup k řešení úkolů. Komunikativnost.

Nabízíme

HPP. Zázemí a stabilitu silné skupiny společností. Motivující platové ohodnocení. Nadstandardní systém zaměstnaneckých benefitů. Možnost dalšího profesního a kariérního růstu. Perspektivu práce mimo sídlo společnosti v tuzemsku i v zahraničí.

Místo práce: Hodonín

Termín nástupu: Ihned – dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je největší společnost na území České republiky zabývající se vyhledáváním a těžbou ropy a zemního plynu.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět