Volné pracovní místo  hlavní Kuchař-ka , celoroční práce na německém ostrově Sylt , v restauraci

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské
Hrubá mzda 75 000–85 000 Kč / měsíc

O firmě

Jsme česká licencovaná agentura, která zprostředkuje práci v oblasti gastronomie. Zaměřujeme se na pracovní pozice v Německu, Rakousku a Jižním Tyrolsku. Na trhu působíme již od roku 1997 a ve svém portfoliu máme jak vysoce kvalifikované vedoucí pozice, tak pracovní nabídky pro čerstvé absolventy.
Namísto kvantity si zakládáme na dlouholetém partnerství a spolupráci s hotely a se spokojenými uchazeči. Všem, kdo mají zájem pracovat v zahraniční a v gastronomii poskytujeme nadstandardní a bezplatný servis.

Popis pracovní nabídky

Nabízíme aktuální kuchařský post (Souschef, hlavní kuchař ) celoroční práci u moře na hlavní pracovní poměr. Zaměstnavatel má pro personál zajištné vlastní ubytování. Tohle je příležitost pracovat u moře na ostrově, který je spojen s pevninou vlakovým násypem. (možnost jet i trajektem vlastním autem) top lokalita. Jedná se o ověřeného klienta, místo , které můžeme vřele doporučit.
  • placená dovolená, rostoucí mzda, výborný kolektiv . Ubytování je v místě pracoviště bez nutnosti dojíždět.

Požadujeme

  • vyučení v oboru či praxi ze stejné pozice
  • němčinu či angličtinu na komunikativní úrovni
  • zkušenost ze zahraničí výhodou
  • zodpovědnost a chuť pracovat

Nabízíme

  • nástup čistá mzda 2400€, plus různé příplatky.
  • Ubytování, strava, jistotu zaměstnání, pomoc s dopravou (možno i autem, letecky či vlakem) wifi, TV , pračka vše samozřejmostí.
  • nabízíme další podobné nabídky v jiných městech po celém Německu. Stačí se nám ozvat telefonicky nebo emailem.

Možnost ubytování

Poskytujeme ubytování.

Jiná sdělení

Svůj životopis nám prosím zašlete přes easy-praci formulář. Předem děkujeme. Hruška , Bartlett Recruitment s.r.o. Zavoláme Vám a odsouhlasíme si nejvhodnější pracovní nabídku. vše zdarma.
 Zpět