Volné pracovní místo  Hlavní účetní příspěvkové organizace

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za komplexní vedení účetnictví příspěvkové organizace, zodpovědnost za zajištění daňových povinností, příprava a zpracování roční účetní závěrky příspěvkové organizace, zodpovědnost za dodržování stanovených postupů, účtování, tvorba a aktualizace interních předpisů a metodické vedení pracovníků (ekonomek) na externích organizačních jednotkách, spolupráce na řízení finančních toků organizace a DPH, zajišťování efektivnosti hospodaření organizace, na základě zpracovaného plánu rozpočtu organizace, zajišťování průběžné kontroly, tvorba výkazů o hospodaření pro vedení organizace.

Požadujeme

VŠ vzdělání, výhoda ekonomického směru, komplexní znalost účetnictví příspěvkové organizace a daňové legislativy, praxe na obdobné pozici minimálně 3 roky s jejím doložením, znalost AJ slovem i písmem, znalost MS Office, MS Excel a přehled běžně užívaných účetních systémů, manažerské schopnosti a praxe jsou výhodou, samostatnost, spolehlivost, schopnost práce v kolektivu spolupracovníků, schopnost přijmout odpovědnosti, pružnost v myšlení a jednání, odolnost vůči stresu.

Nabízíme

Zajímavé finanční ohodnocení, práci v příjemném kolektivu, dlouhodobou perspektivu, mobilní telefon, notebook, zaměstnanecké benefity. Vybraní uchazeči/uchazečky vyhovující zveřejněným parametrům budou pozváni k ústnímu pohovoru ve 20. týdnu 2012, a to písemně e-mailem.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Český metrologický institut - práce v úspěšné společnosti.

Místo práce: Okružní 31, Brno

Termín nástupu: 1. června 2012, příp. dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět