Volné pracovní místo  Hledá se personální konzultant/ka!

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 18-12-220091. Ahoj budoucí kolego / kolegyně,<br/>
<br/>máš rád/a klid, stereotypní práci a nerad/a se neustále učíš novým věcem? Pak bohužel pro tebe nic zajímavého nemáme…<br/>
<br/>Jsi přesný opak? Vyhledáváš výzvy, chceš se pravidelně zdokonalovat či vzdělávat a preferuješ dynamické pracovní prostředí? Pak určitě čti dál!<br/>
<br/>O co se jedná?<br/>Do našeho týmu hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici personální konzultant. Na této pozici budeš komunikovat s firmami, které hledají nové zaměstnance na různorodé pozice (výrobní, technické, obchodní, administrativní aj.). Tvým úkolem bude připravit inzerci, pracovat se sociálními sítěmi, vyhledávat vhodné kandidáty, vést s nimi pohovory a doporučovat je k našim klientům. Čas od času se budeš podílet se i na akvizicích nových klientů, budeš mít možnost poznat a porozumět trhu práce.

Požadujeme

Jaký/á bys měl být?<br/>Motivovaný, zapálený, pracovitý, trochu psycholog, trochu „public speaker“. Přesně takového člověka hledáme! <br/>Nemáš zkušenosti s personalistikou? Nevadí, všechno tě naučíme . Na začátek stačí zájem, chuť do práce, uživatelská znalost Office, komunikativní angličtina, schopnost multitaskingu… a nebát se sednout za volat auta.

Nabízíme

A co na oplátku nabízíme my?<ul>
<li> kancelář v centru Chomutova</li>
<li> žádné docházkové kartičky</li>
<li> samozřejmostí jsou u nás: stravenky, sick days, jazykové kurzy, časem budeš mít nárok i na flexipassy</li>
<li> možnost zúčastnit se mnohých školení či konferencí</li>
<li> stejně nadšené kolegy jako jsi ty!</li>
</ul>
 Zpět