Volné pracovní místo  hledám malíře, zedníka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní, Vyučení

Popis pracovní nabídky

.K doplnění stavu hledám, šikovného malíře, natěrače, zedníka. Není nutný výuční list. Možnost profesního zaučení. Vhodné i pro šikovné částečné důchodce i brigádníky. Ideálně Rosicko, Ivančicko.

Požadujeme

Není nutný výuční list, důležitá je zkušenost a praxe .Mám zájem o uchazeče ,který hledá práci i na delší dobu , je svědomitý ,spolehlivý ,samostatný, umí si poradit, nefláká se, práce ho baví ,má smysl pro detail a pořádek ,jedná férově , poslouchá a plní zadání zaměstnavatele a nemá problém s alkoholem a docházkou.Kvalitních lidí si vážím a dobře je ohodnotím .V případě spokojenosti ,spolupráce jistá .Požaduji dobrou znalost, zkušenost , s těmito pracemi - malířské a natěračské práce, dokončovací stavební práce, zateplení fasád. Vlastní auto a nářadí na práci výhodou, není ale podmínkou.

Nabízíme

Zálohy předem ,po špatných zkušenostech nedávám. Platba týdně , nebo měsíčně. Jednám slušně a férově .Nabídky pouze od seriozních uchazečů co mají požadovanou praxi a splňují požadavky .Mzda 16000-25000,- kč /měsíc. Pište na email krátkou a pravdivou prezentaci - věk,praxe a v čem konkrétně ,máte auto, nářadí či nikoliv .Nástup ihned ,děkuji za nabídky.
 Zpět