Volné pracovní místo  Interní auditor

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Výkon činnosti interního auditora dle zákona č. 320/2001Sb. o finanční kontrole ve veřejné správě, výkon činnosti interního auditora dle normy ISO 9001, identifikace a hodnocení rizik procesů, monitorování a vyhodnocování preventivních a nápravných opatření, spolupráce s vnějšími kontrolními orgány a dalšími subjekty.

Požadujeme

Ukončené VŠ nejlépe ekonomického, příp. právnického směru, pracovní zkušenosti v pozici interního auditora (VŠ min. 2 roky, příp. SŠ min. 7 let), orientaci v problematice strukturálních fondů EU, základní orientaci v účetnictví, výborné komunikační schopnosti, analytické myšlení, znalost zákona č. 320/2001 Sb. o finanční kontrole, znalost ISO normy 9001, pokročilá znalost PC (Microsoft Excel, Word, PowerPoint a SAP), bezúhonnost.

Nabízíme

Zajímavou a odpovědnou práci na plný pracovní úvazek, možný odborný profesní růst, příjemné pracovní prostředí, týden dovolené nad rámec zákoníku práce, možnost závodního stravování, příspěvek na penzijní připojištění, flexibilní pracovní doba.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
VŠB – TU Ostrava dovršila v roce 2013 jako pokračovatelka montánního učiliště, báňské akademie a Vysoké školy báňské v Příbrami 164 let své existence. Vědecká a výzkumná činnost je po výuce a vzdělávání druhou hlavní činností univerzity a má klíčový význam z hlediska úspěšného průběhu restrukturalizace Moravskoslezského kraje. VŠB-TU Ostrava patří mezi špičkové technické univerzity v České republice, jejichž vědecko-výzkumný a vývojový potenciál rozvíjí a vytváří důležitou součást inovačních aktivit Moravskoslezského kraje a České republiky.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: Dle dohody


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět