Volné pracovní místo  Interní obchodní zástupce

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Poskytovat informace zákazníkům ohledně zakázek, těmito informacemi předcházet případným problémům, cenové nabídky na nové projekty (noviny), sledování vícenákladů na deníky, péče o stávající klienty – reklamace, ceny a ceníky, vklady, zajištění dopravy a kooperací, sledování spotřeby papíru (příprava tabulek pro další měsíce) příprava smluvních dokumentů včetně cenových dodatků a podkladů zálohových faktur pro fakturaci, zakládání zakázek do CICERA-dokladové řady-noví zákazníci-založení do CICERA.

Požadujeme

USO (VŠ)-polygrafický směr výhodou, dobrá znalost AJ nebo NJ, dobrá znalost PC MS Office, znalost Cicera výhodou, samostatnost, zodpovědnost a organizační schopnosti, praxe v obchodním odd.výhodou. Vysoké pracovní nasazení a flexibilita.

Nabízíme

Příjemné pracovní prostředí úspěšné společnosti patřící švýcarskému koncernu s dlouholetou tradicí, pestrou pracovní náplň, odpovídající platové ohodnocení (nástup- 22 000,- až 26 000,- Kč),bohatý a propracovaný systém zaměstnaneckých benefitů ( týden dovolené navíc, stravenky, PF a ŽP, 13. plat, atd).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Ringier Axel Springer Print CZ a.s., polygrafická činnost – tiskárna, společnost patřící švýcarskému koncernu s dlouholetou tradicí.
Místo práce: Praha 10

Termín nástupu: ihned


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět