Volné pracovní místo  Inženýr kvality

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 8-30-188356. Víte, že Inženýr kvality, nemusí mít titul Ing.? Pak o této pozici něco víte a čtěte dál. <br/>
<br/>Hledáme někoho, kdo už má něco za sebou a zvládne řídit procesní věci v našem oddělení kvality. Také hledáme někoho kdo bude realizátorem kontroly svěřených výrobků a plánovat kvalitu. Jste jedním z nich a hledáte kreativní práci, která nebude každý den o stejném výrobku? Zvládnete zavést potřebná nápravná opatření, vést tým a plánovat? Jste na správném místě.

Požadujeme

Potřebujeme abyste měl minimálně maturitu, uměl anglicky nebo německy na komunikativní úrovni a měl za sebou alespoň 2 roky zkušeností z této pozice. Znalost nástrojů kvality a technologií výroby by pro Vás měla být samozřejmostí pokud jste dočetl až sem. <br/>
<br/>A pokud jste si vědom, že metrologie nemá nic společného s počasím, zašlete nám svůj životopis.

Nabízíme

To příjemné nakonec. Čekají Vás příspěvky na stravné a na penzijní připojištění.
 Zpět