Volné pracovní místo  INŽENÝR STAVEB

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Požadujeme</h2><BR><BR>- VŠ vzdělání, ideálně pozemní stavby<BR>- znalosti občanské a průmyslové výstavby<BR>- základní znalosti vnitřních instalací a technických zařízení budov<BR>- velmi dobré znalosti MS Office- Outlook, Word, Excel-velmi dobře<BR>- znalost AutoCADu, Adobe<BR>- flexibilitu, samostatnost, zodpovědnost <BR>- ŘP skup. B<BR><BR><BR><h2>Popis</h2><BR><BR>- zaměření a zakreslení stávajícího stavu, vyhodnocení stavu konstrukcí<BR>- azkreslení a vypracování dokumentace v grafické podobě, ve 3D<BR>- znalosti moderních materiálů pro stavební a interiérové řešení<BR>- tepelně technické výpočty, zásady požární ochrany, cenové rozpočty<BR>- vypracování specifikace materiálů, postupu prací, harmonogramu <BR>- organizace poptávkového a výběrového řízení, vyhodnocení nabídek a výběr <BR> dodavatele <BR>- jednání s orgány státní správy<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR><BR>- stabilní pracovní zázemí<BR>- služební automobil, notebook, telefon, fotoaparát<BR>- velmi dobré finanční ohodnocení<BR><BR><BR>Nástup:<BR>- ihned, příp. dle dohody<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3009
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět