Volné pracovní místo  iOs Developer/vývojář (vhodné i pro studenty a absolventy)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 16-10-219235. Staneš se součástí mladého týmu iOS vývojářů, který pracuje na velmi zajímavých projektech. Budeš s nimi spolupracovat na návrhu a implementaci projektů a získáš příležitost sebe i svůj tým rozvíjet.

Požadujeme

Pokud jsi ten, kterého hledáme, pak máš:<br/>
<ul>
<li> Alespoň rok zkušeností s vývojem iOS</li>
<li> Znalost Objective C nebo Swift</li>
<li> Zkušenost s Cocoa Touch</li>
<li> Rád angličtinu a nedělá Ti problém ji v komunikaci používat</li>
</ul>
<br/>Budeš super, pokud máš ještě:<br/>
<ul>
<li> Přehled v iOS best practises a quidelines</li>
<li> Znalost verzovacích sytémů (GIT, apod.)</li>
<li> Zkušenost s REST API</li>
</ul>

Nabízíme

Obědy přímo ve firmě, případně stravenky <br/>Dovolená nad rámec zákonné normy (motivační program podle odpracovaných let ve firmě)<br/>Placené profesní kurzy, certifikace na zvýšení znalostí v oboru <br/>Opravdu pružná pracovní doba <br/>Čerstvé ovoce a zelenina každý den <br/>Jazykové kurzy <br/>Podpora sportu a volnočasových aktivit <br/>Zázemí pro cestu do práce na kole <br/>Společenské a sportovní firemní akce
 Zpět