Volné pracovní místo  IT Specialist s AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné

Popis pracovní nabídky

Zodpovídá za data serverů pobočky, za zálohování a obnovu dat, zodpovídá za včasnou a kompletní archivaci dat finanční databáze SUN, aktualizuje SW na PC a serverech dle požadavků, poskytuje technickou a informační podporu zaměstnancům při využívání přidělených PC a programového vybavení. Instaluje a předává do užívání PC, v rámci svých práv administruje individuální a skupinové účty na serverech, instaluje a aktualizuje software na uživatelských PC.

Požadujeme

SŠ. Dobrou administrátorskou znalost operačních systémů Windows (různé verze Windows pro PC, servery), odbornou schopnost instalovat a konfigurovat Windows a aplikace Windows na uživatelská PC a servery, znalost základních a specifických funkcí aplikací Windows (Office, Outlook, Word, atd. -nastavování, konfigurace aplikací), schopnost řešit běžné každodenní problémy uživatelů IT, jak HW, tak SW (obecně - poskytovat odbornou podporu uživatelům IT), znalost AJ slovem, písmem podmínkou, vyžadujeme komunikativnost, svědomitost, spolehlivost.
Výhodou je: alespoň částečná znalost Linuxu, znalost problematiky sítí, základní administrátorská znalost SUN, orientace v bezpečnosti informací.

Nabízíme

Odpovídající mzdové ohodnocení, příjemné pracovní prostředí, stabilní pracovní kolektiv, zaměstnanecké benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je GTECH Czech Republic LLC. - společnost provozující on-line systémy pro loterijní organizace, v ČR pro společnost Sazka

Místo práce: Praha

Termín nástupu: 1.2.2013


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět