Volné pracovní místo  IT specialista

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyšší odborné

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za instalace produktů jak Microsoft, tak produktů třetích stran. Správa firemní sítě, IT zařízení a podpora jejím uživatelům. Konzultace HW a SW s firemními zákazníky. Podpora, rozvoj a údržba stávajících a nových zákaznických aplikací. Implementace specifických IT projektů.

Požadujeme

Znalost .NET a příslušných vývojových nástrojů, dobrá znalost ASP.NET, C#, Visual Basic, CSS, HTML, XML, webových služeb. Znalost ostatních Microsoft produktů (Exchange, ISA, Virtual Server 2005, Hyper-V, Active Directory, IIS). Pokročilá znalost MS SQL Server 2005/2008. Znalost problematiky počítačových sítí a administrace síťových OS (WS 2003/2008, WXP, W7), včetně instalace a konfigurace. Základní znalost principů BI řešení. Znalost technologie MS SharePoint. Analytické myšlení. Znalost AJ. Zájem o IT technologie, ochotu učit se novým věcem. Schopnost pracovat v týmu i samostatně. Ukončené vzdělání vyšší odborné/VŠ. Řidičský průkaz skupiny B. Výhodou – znalost Microsoft Dynamics NAV – instalace a správa.

Nabízíme

Nepřetržité vzdělávání, rozšiřování a vývoj technologických dovedností. Příjemné pracovní prostředí. Práci v mladém a profesionálně zdatném týmu. Odpovídající platové ohodnocení. Zaměstnanecké výhody.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost NAVISYS s.r.o.. Firma patří mezi nejvýznamnější partnery Microsoft Dynamics NAV. Svým zákazníkům nabízí kromě standardního informačního systému také několik oborových řešení. Vedle implementace systému se věnuje i školení zákazníků, jejich telefonické a e-mailové podpoře. Společnost byla založena v roce 1997 a tradičně se umisťuje mezi TOP 10 nejúspěšnějšími partnery Microsoft Dynamics NAV v ČR.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět