Volné pracovní místo  Java Developer – HPP nebo IČO

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Na počátku je vždy analýza. Analýza požadované funkčnosti, časového odhadu, náročnosti práce atd. Teprve až všechny zainteresované strany vědí vše důležité a schválí je, přijde na řadu vlastní programování aplikací. Tu je poté třeba opatřit náležitou dokumentací a následně předat k instalaci na servery a pilotnímu testování. Po odladění chyb předá aplikaci do supportního oddělení, které ji uvede v život ve skutečném, ostrém světě.

Požadujeme

SŠ a výše. Jazyk Java a objektové programování, modely a technologie pro vývoj webových aplikací (MVC, servlety, JSP, apod.), datové modely a SQL, XML, HTML/CSS na úrovni porozumění kódu, měl bys mít zkušenosti s prací v týmu, angličtinu alespoň na úrovni čtení dokumentace. Alespoň 1 rok praxe s tvorbou internetových / intranetových aplikací

Nabízíme

Po 5ti letech navyšujeme dovolenou o 5 dní. Po 10ti letech zaměstnání u firmy ti zaplatíme dovolenou snů v hodnotě 100.000,- Kč, stravenky v hodnotě 100,- Kč / den, příspěvek na dopravu, dovolenou nebo penzijní připojištění, příspěvek na jazykové vzdělávání, příspěvky na školení a odborné vzdělávání, příspěvky na nadstandardní lékařskou péči, 2 sick-days, mimopracovní aktivity, zázemí (finanční, profesní, soukromé, psychologické), dobré pracovní prostředí a platové ohodnocení, možnost odborného a kariérního růstu a osobního rozvoje, podpora volnočasových aktivit.

Místo práce: Praha 6

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je přední česká internetová společnost, která již více než 13 let navrhuje, vytváří a spravuje weby ve všech svých formách a podobách pro přední české firmy jako jsou Annonce, Ahold, Datart, DVC (i-legalne.cz), EMG (knizniweb.cz), Fortuna, Telefónica O2, Siemens, Staropramen, Volksbank a další.
Za svou práci a podnikatelský přístup získala Et netera a.s. řadu významných ocenění (např. Firma roku 2009 Hlavního města Prahy, 3. nejlepší zaměstnavatel ČR, Internet Effectivenes Awards, European Business Award, Stevie Awards a mnoho dalších).

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět