Volné pracovní místo  Je obchod vaše hobby? Jste schopný obchodní zástupce?

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Zejména aktivní vyhledávání nových příležitostí, průzkum vhodných zákazníků a jejich oslovování, jednání a schůzky s klienty, prodej našich služeb a produktů, příprava nabídek a udržování kontaktu se zákazníkem.

Požadujeme

Špičkové obchodní dovednosti, plnou samostatnost a píli, vytrvalost ve Vašem osobním růstu, férové jednání a v neposlední řadě spolehlivost. Předpokládáme, že se rádi učíte novým věcem a využíváte nejmodernější technologie.

Nabízíme

HPP, bonusový a motivační program dle Vašeho výkonu s neomezeným odměňovacím stropem. Příjemné pracovní prostředí v centru Prahy v krásné vilce s volným parkováním. Mladý kolektiv a přátelské prostředí, školení, literaturu, mobil a samozřejmě notebook. Pokud však budete opravdu dobrý, auto, vlastní kancelář a asistentku dostanete taky!

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je SEO EXPERT s.r.o. - specializovaná společnost, která zastřešuje odborníky v nejžádanějších oblastech reklamy na internetu. Našim cílem je poskytovat vysoce kvalitní produkty a služby, které vám zajistí obchodní efekt a naplní cíle, kterých si přejete dosáhnout pomocí internetu.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět