Volné pracovní místo  JUNIOR PROGRAMÁTOR PHP+MySQL

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Programování v PHP4/5, MySQL, popř. PostgreSQL, programování nových i stávajících webových prezentací, úpravy a implementace xHTML+CSS šablon do webových prezentací, vývoj vlastních projektů a aplikací.

Požadujeme

Výbornou znalost PHP vč. objektového programování, dobrou znalost SQL (PostgreSQL výhodou), dobrou znalost xHTML a CSS, aktivní přístup k práci, osobní zájem na kvalitě práce a plnění termínů, ochota učit se nové věci, práci v týmu a kolektivní jednání.

Nabízíme

Práci na HPP nebo ŽL, práci na zajímavých projektech s odpovídajícím platovým ohodnocením (až 35 000 CZK měsíčně), pružnou pracovní dobu, nonstop přístup k výkonnému samostatnému PC s 10Mbit internetem kdykoliv, příjemné pracovní prostředí v centru Prahy (Nusle) v luxusní vile u metra, tram., bus, mladý kolektiv a přátelské prostředí, rychlé zapadnutí do týmu, školení, neustálé sebezdokonalování, literaturu, firemní mobil, pití, obědy, fitness, kopírka, práci na adekvátní úrovni vašich znalostí > využijeme Váš potenciál.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
SEO EXPERT s.r.o. je specializovaná společnost, která zastřešuje odborníky v nejžádanějších oblastech reklamy na internetu. Našim cílem je poskytovat vysoce kvalitní produkty a služby, které vám zajistí obchodní efekt a naplní cíle, kterých si přejete dosáhnout pomocí internetu.

Termín nástupu: Ihned – Dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět