Volné pracovní místo  Kariéra v IT Recruitmentu – příležitost pro každého!

Lokalita Brno a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 25 000–50 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Jsme Jobs Contact Consulting.
Naší doménou je Recruitment IT specialistů pro top společnosti na českém trhu.
Umíme najít samostatného programátora umělé inteligence do start-upu stejně jako manažera celého vývojářského týmu do velké nadnárodní firmy.
Nedávno jsme oslavili sedmé narozeniny, k dnešnímu dni nás je přes 20 a právě teď hledáme nového kolegu.

Láká Vás svět HR v jednom z nejperspektivnějších oborů současnosti?
Nastartujte svou kariéru u nás!

Náplň práce:
  • Především různorodá práce, kde postupně zjistíte, jak funguje celé odvětví HR v IT.
  • Každý den budete v kontaktu s uchazeči, kteří aktuálně shání zaměstnání i s firmami, které hledají nové zaměstnance.
  • Budete mít možnost pracovat na různorodých a atraktivních pracovních pozicích (poptávkách). Na příklad budete hledat IT administrátory, kteří pomáhají s digitalizací státní správy, programátory, kteří vyvíjí tzv. elektronickou tužku (která se využívá třeba při ME ve fotbale) nebo třeba vývojáře umělé inteligence pro rozpoznávání hlasu.
  • Aby Vám to šlo co nejlépe, k dispozici budete mít více než 20 inzertních portálů, přes 100.000 profilů kandidátů v externích i v interních databázích a samozřejmě také neomezené možnosti sítě LinkedIn spolu s nespočtem dalších zdrojů.
  • Samozřejmostí je i zkušený leader, který Vás vším od A do Z provede a pomůže Vám s čímkoliv bude třeba.

Požadujeme

  • Jak si Vás představujeme?
  • - Nebojíte se mluvit!
  • - Na denní bázi komunikujeme s kandidáty i s firmami, ať už po telefonu, online nebo osobně – nejdůležitější vlastností je komunikativnost.
  • - Chcete se učit.
  • - Naše práce je plná nových výzev, stejně jako se vyvíjí celý obor IT musíme se stále učit i my. Někdy jde o nové technologie nebo pracovní pozice, jindy o nové cesty, jak nalézt ideální kandidáty (jako třeba kampaň na Instagramu).
  • - Máte obchodního ducha.
  • - Nají kvalitního uchazeče, který se hodí na danou pracovní pozici je jen začátek. U nás si zakládáme především na dlouhodobé spokojenosti (uchazečů i obchodních partnerů) a to se bez obchodního talentu neobejde.

Nabízíme

  • Vytvoříme Vám podmínky na míru! Ať už jste teprve na začátku své kariéry, láká vás změna nebo jste z praxe a hledáte nové výzvy – vytvoříme vám plán přesně na míru.
  • V práci i mimo ni jsme tým. Naším cílem je vzájemně si pomáhat, doplňovat se a využívat našich silných stránek.
  • U nás každý má stejné podmínky na startu a neomezené možnosti. Kromě fixního platu vás čekají procenta z realizovaných nástupů, odměna za nově přivedené obchodní partnery nebo „pasivní příjem“ z příležitostí, které jste pomohli vytvořit pro ostatní a pro ty nejlepší i mnohem víc (včetně možností kariérního růstu).
  • Máte k dispozici obrovské možnosti inzerce, databází, internetu a našeho konw-how. Určitě vás v tom nenecháme a už od úplného začátku vám se vším pomůžeme.
  • Navíc to, jak si práci zorganizujete je jen na vás. Můžete pracovat z domova nebo si nastavit pracovní dobu podle svých možností. A samozřejmě máme i spoustu dalších benefitů – např. sick-days, multisport karty, stravenkový paušál, firemní mobily, notebooky i auta nebo třeba spoustu slev (na elektroniku, léky, knihy, dovolenou apod.).

Vhodné pro

Absolventy.

Práce z domova

Nabízíme možnost pracovat jen z domova, převážně pracovat z domova nebo částečně pracovat z domova.

Jiná sdělení

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta.

Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku.

Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám.

Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

Máte zájem o nabídku Kariéra v IT Recruitmentu – příležitost pro každého!?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Pavel Fiala z Jobs Contact Personal, s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Kariéra v IT Recruitmentu – příležitost pro každého!

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět