Volné pracovní místo  Key Account Manager

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za komunikaci, obchodní strategii, tvorbu strategických plánů, controlling dosažených výsledků a práce obchodních zástupců a tvorbu reportingu pro vedení společnosti u klíčových zákazníků. Pracoviště je v centrále v Praze, součástí této pozice jsou časté služební cesty po celé republice.

Požadujeme

Praxi v oboru automotive (obchod s náhradními díly) min. 4. roky, výbornou schopnost komunikace i při zvýšené stresové zátěži, všeobecný přehled a znalosti problematiky v oboru automotive, zejména v oboru nákladních vozidel a dodávek, časovou flexibilitu, výbornou znalost NJ nebo AJ (slovem i písmem), výborná znalost PC - MS Office, Excel, Word, TecDoc, ŘP min. sk. B.

Nabízíme

Práci ve společnosti, která patří ve svém oboru k evropské špičce, možnost profesního růstu, širokou škálu firemních školení a jazykových kurzů, osobní automobil i pro soukromé účely, nadstandardní mzdové ohodnocení + bonusy za dosažené výsledky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Europart CZ - evropská jednička na trhu s náhradními díly na nákladní vozidla, dodávky, autobusy, dílenského příslušenství a dílenské chemie.

Místo práce: Praha – služební cesty po ČR

Termín nástupu: ihned


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět