Volné pracovní místo  Konstruktér / konstruktérka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Vývoj a konstrukce nových a atypických produktů, tvorba a kontrola technické dokumentace. Komunikace s partnerským závodem v Německu. Řešení technických problémů, spojených s konstrukcí a výrobou produktů.

Požadujeme

VŠ/SŠ vzdělání technického směru. Znalost programu Pro-Engineer, popř. jiných 3D konstrukčních programů. Komunikativní znalost německého jazyka výhodou. Kreativita, práce v týmu, komunikace, flexibilita.

Nabízíme

Zajímavé zaměstnání v rámci nadnárodního koncernu, příjemné pracovní prostředí. Firemní vzdělávání, možnost zvyšování kvalifikace. Platové podmínky a ostatní benefity odpovídající významu pozice (pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, stravenky, prémie, osobní hodnocení, odměny za zlepšovací návrhy, jubilejní odměny, příspěvky na životní nebo penzijní pojištění, možnost osobního růstu).

Místo práce: Frýdek-Místek

Termín nástupu: 1.7.2012 (možno i dříve)

Jiná sdělení

Profil společnosti:
BLANCO CS CZ, spol. s r.o. je dceřinou společností německé firmy BLANCO CS GmbH Co.KG a zabývá se výrobou zařízení pro gastronomii a veřejné stravování, vybavení pro zdravotnictví a výrobou dílů pro ostatní průmysl, např. potravinářský, chemický, automobilový, to vše dle přání zákazníka. Zpracováváme výhradně plech a profily z nerezové oceli. Našimi zákazníky jsou převážně německé firmy, exportujeme ale i do dalších zemí Evropy, např. Francie, Itálie, Rakouska, Maďarska.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět