Volné pracovní místo  Konstruktér

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Konstrukce výrobních zařízení v automobilovém průmyslu se zaměřením na konstrukci přípravků svařoven, vývoj dle požadavků zákazníka a všeobecných konstrukčních norem, tvorba 3D a 2D dokumentace.

Požadujeme

Znalost německého jazyka (minimálně základní komunikační úroveň), znalost v oblasti 3D a 2D konstrukce v CAD systémech (upřednostněn CATIA V5), zkušenosti v oblasti automobilového průmyslu nutné, znalost prostředí VW výhodou, znalosti MS Office (Excel, Word, PowerPoint), zahraniční zkušenosti výhodou, prostorová i časová flexibilita, týmová schopnost, připravenost ke studiu a dalšímu rozvoji. Zaslat strukturovaný životopis v NJ.

Nabízíme

Silné a stabilní zázemí v mezinárodní firmě, perspektivní individuální růst, prostor pro rozvoj kariéry, práci na klíčových projektech, práci ve špičkovém mezinárodním týmu, široké portfolio zaměstnaneckých benefitů, nástupní mzda od 40.000,- výše.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
EDAG CZ spol. s r.o., dceřiná společnost koncernu EDAG GmbH &Co., se sídlem v Mladé Boleslavi. Jsme v současné době největší nezávislou společností ve vývoji automobilů po celém světě. Ve světě máme více než 5500 zaměstnanců. Jsme inženýrská a konstruktérská firma, realizujeme také výstavby zařízení na klíč. Naším největším zákazníkem je v současné době firma Škoda.

Místo práce: Mladá Boleslav

Termín nástupu:Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět