Volné pracovní místo  Konzultant/ka O2 prodejny – Český Krumlov

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Aktivní prodej produktů a služeb zákazníkům na O2 prodejně, poskytování aktuálních informací o nabídce produktů a služeb, řešení požadavků a potřeb zákazníků, jednání se stávajícími a potenciálními zákazníky, aktivity směřující k plnění prodejních plánů, zajištění administrativní činnosti a agendy spojené s prodejem a následným zákaznickým servisem, spolupráce s kolegy v týmu a ostatními útvary společnosti.

Požadujeme

Min. SŠ vzdělání s maturitou, prodejní a komunikační dovednosti, orientace na zákazníka a jeho potřeby, uživatelská znalost práce na PC, časová flexibilita a vysoké pracovní nasazení, ochota k průběžnému sebevzdělávání, praxe v oblasti prodeje výhodou.

Nabízíme

Perspektivu práce pro nadnárodní telekomunikační společnost, motivující mzdové ohodnocení, nadstandardní zaměstnanecké výhody (např. stravenky, služební mobilní telefon, internet v mobilu, zaměstnanecký tarif na mobilní volání). CV zasílat na adresu: O2 Prodejna, Budějovická 22, Český Krumlov, 381 01 nebo na použijte odpovědní formulář

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme Telefónica, ale v Evropě působíme pod komerční značkou O2. Jsme součástí skupiny Telefónica, která působí ve 26 zemích, a zaměstnáváme více než 250.000 profesionálů. V Evropě jsme největším integrovaným telekomunikačním operátorem s 55 miliony zákazníky a 29.000 zaměstnanci.
Telefónica Czech Republic je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. Vlastníme nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace a našim zákazníkům poskytujeme služby i v oblasti ICT. V ČR provozujeme téměř 7 milionů mobilních a pevných linek.
Místo práce: Český Krumlov

Termín nástupu: srpen – září 2012

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět