Volné pracovní místo  Koordinátor logistiky s AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Řízení a organizace dodávek zboží zákazníkům (interním a externím), zajištění dodávek zboží zákazníkovi dle domluvených podmínek , komunikace napříč firmou s dalšími odděleními , řízení zásob/výrobků, jejich sledování a opatření v případě potřeby, optimalizovat řízení toku zásob/výrobků napříč společností, zajištění nástrojů a reportů s cílem usnadnit sledování a poskytnutí komplexního reportingu pro vedení společnosti.

Požadujeme

VŠ, SŠ vzdělání – min. 3 roky praxe, pracovní zkušenosti: výhodou ve výrobní firmě v oblasti Logistika/Supply Chain, osobní požadavky: logické uvažování, flexibilita, komunikativnost, samostatnost, ochota se vzdělávat, aktivní znalost AJ.

Nabízíme

Zajímavé pracovní uplatnění v mezinárodní společnosti a moderním prostředí, odpovídající odměnu a platový růst, motivační systém odměňování, možnost profesního růstu, široký program firemního vzdělávání, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Constellium - světový lídr ve zpracování hliníku, specializující se na výrobu válcovaných a extrudovaných produktů z hliníku a jeho slitin a výrobu komponentů pro automobilový průmysl.
Constellium Extrusions Děčín s.r.o. navazuje na svou stoletou historii v oblasti zpracování kovů, od roku 1951 zaměřenou na výrobu a zpracování hliníku. Se svými třemi licími linkami, deseti lisy pro aplikování přímého i nepřímého lisování a dalšími agregáty pro dokončovací operace, produkuje hliníkové polotovary ve formě trubek, tyčí a profilů v celkovém objemu kolem 50 tisíc tun ročně. Zaměstnává 600 pracovníků a jeho tržby dosahují 4 mld. CZK.

Místo práce: Děčín

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět