Volné pracovní místo  Lékař/ka pracovně lékařské péče - Praha

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

OPTIMA RECRUITMENT EUROPE je mezinárodní personální agentura, která na evropském trhu práce již více než 25 let poskytuje komplexní služby zaměstnavatelům i uchazečům o práci.

Popis pracovní nabídky

OPTIMA RECRUITMENT EUROPE hledá vhodné kandidáty do nestátního zdravotnického zařízení na pozici: Lékař s atestací v oboru Pracovní lékařství nebo všeobecné praktické lékařství.

Hlavní náplní práce je provádění prohlídek pracovně lékařské péče (vstupní, periodická, výstupní, mimořádná) a spolupráce na projektech v oblasti podpory zdraví zaměstnanců, aktivní prevence nemocí z povolán aj.

Požadujeme

  • Znalost práce s PC na uživatelské úrovni
  • Zájem o oblast pracovního lékařství
  • Vstřícný přístup ke klientům, spolehlivost a ochota učit se novým věcem

Nabízíme

  • Práci v ambulantním provozu
  • Odborné zaškolení a vzdělávání, možnost atestace v oboru všeobecné praktické lékařství
  • Zajímavé finanční ohodnocení (dle zkušeností)
  • Systém zaměstnaneckých výhod a podporu osobního růstu

Jiná sdělení

S osobními údaji, které jsou poskytovány společnosti OPTIMA RECRUITMENT EUROPE, s.r.o., IČO: použijte odpovědní formulář za účelem zprostředkování zaměstnání je nakládáno v souladu se zákonem č.101/2000Sb. Poskytnuté údaje jsou ponechány v databázi po dobu nezbytnou ke zprostředkování zaměstnání nebo až do odvolání písemnou formou. Údaje mohou být poskytovány třetí osobě pouze po souhlasu osoby údaje poskytující. Ustanovení §12 a 21 zákona č.101/2000Sb. upravují Vaše právo na informaci o zpracování údajů, vysvětlení, možnosti aktualizace a likvidaci osobních údajů.

V případě zájmu použíjte volbu "odpovědět".
 Zpět