Volné pracovní místo  Manager – koordinátor zahraničních projektů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Koordinace projektů v multiprojektovém prostředí. Zodpovědnost za sestavení a plnění budgetu řízeného úseku. Vybavení pracovníků úseku výpočetní, komunikační a kancelářskou případně další technikou. Řízení přidělených zakázek a zodpovědnost za dobrý ekonomický výsledek úseku. Realizace operativních úkolů v souladu s pokyny nadřízeného.Komunikace s ostatními útvary společnosti. Rozvoj pracovníků.

Požadujeme

VŠ vzdělání technického směru. Zkušenosti s řízením projektových manažerů na mezinárodních projektech minimálně 5 let. Znalost mezinárodního prostředí (UK + východní Evropa). Aktivní znalost AJ, znalost RJ výhodou. Práce na PC (MS Office, MS Project). Časovou flexibilitu a odolnost vůči stresu, obchodní dovednosti.

Nabízíme

Zázemí stabilní nadnárodní a dynamické společnosti. Samostatnou řídící činnost v oblasti realizace mezinárodních projektů komplexních dodávek pro datová centra. Nadstandardní platové ohodnocení. Automobil i pro soukromé využití, notebook, mobil, možnost studia jazyků – AJ, RJ ,mimořádné dny dovolené, příspěvky na penzijní pojištění.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost poskytující řešení v oboru navrhování, výstavby a provozování datových center.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned- dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět