Volné pracovní místo  MANAGER NÁKUPU

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Jednání se zahraničními dodavateli. Zajištění a udržení nejlepších nákupních cen. Zajištění nových obchodních příležitostí na nových i stávajících trzích. Řízení objednávek, kontrola kvality dodávaného materiálu. Řízení a optimalizace skladových zásob. Definování nákupní strategie u jednotlivých produktů.

Požadujeme

Ochotu cestovat. Minimálně roční zkušenost z oblasti nákupu (objednávky, poptávky, rámcové smlouvy, jednání s dodavateli). SŠ/VŠ technického nebo ekonomického zaměření. Výborná znalost anglického jazyka. Zkušenost s východními trhy vítána. Schopnost pracovat a jednat pod tlakem, se schopností rychlého rozhodování. Obchodního ducha – chuť vyjednávat a nalézat efektivní řešení. Znalost práce na PC, řidičský průkaz sk. B.

Nabízíme

Samostatnou a zodpovědnou práci. Zázemí stabilní společnosti. Motivační finanční ohodnocení. Další zaměstnanecké výhody. Velmi dobré týmové vztahy.

Místo práce: Zlín

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je DENCOP LIGHTING spol. s r.o. - ryze česká společnost úspěšně působící na tuzemském i zahraničním trhu jako přední dodavatel materiálů pro reklamu již více než 20 let.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět