Volné pracovní místo  Manažer oddělení logistiky

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

ADECCO je dominantní společností na světovém trhu personálního poradenství. Cílem společnosti je poskytovat našim zákazníkům širokou paletu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů a vždy nabízet pružné řešení jejich potřeb.

Na trhu v České republice působíme již od roku 1992 a máme zde 13 poboček a on-site pracovišť. Přítomnost v jednotlivých regionech nám umožňuje detailně poznat lokální specifika trhu práce. Při poskytování našich služeb spojujeme zájmy obou skupin svých zákazníků, uchazečů i zaměstnavatelů. Řešíme potřeby svých klientů v oblasti řízení lidských zdrojů a zároveň dáváme uchazečům šanci rozvoje profesního i mimoprofesního.

Popis pracovní nabídky

Pro společnost AMAZON, mezinárodní společnost působící v oblasti internetového obchodu se sídlem v USA, hledáme vedoucí pracovníky na pozici AREA MANAGER – MANAGER ODDĚLENÍ LOGISTIKY.

Budete mít možnost podílet se na zahájení provozu nového logistického centra v Praze – Dobrovízi. Vašim hlavním úkolem bude dohled nad nejdůležitějšími provozními činnostmi v logistickém centru, jako je správa, kontrola a řízení provozních úseků - např. příjem zboží, jeho uskladnění, balení a odeslání.

Požadujeme

  • Ukončené vysokoškolské vzdělání
  • Velmi dobrá znalost AJ – slovem i písmem
  • Znalost MS – Office
  • Zkušenosti s vedením velkého týmu a prokazatelné schopnosti dovést tým k žádoucím výsledkům
  • Vynikající rozhodovací schopnosti a komunikační dovednosti
  • Ochota pracovat na směny

Preferovaná kvalifikace:
  • Zkušenost z oblasti logistiky, skladu, operativy
  • Prokazatelná schopnost motivovat ostatní, ovlivňovat pracovní chování a efektivně delegovat
  • Schopnost řešit problémy, inovovat a zjednodušovat běžné postupy

Nabízíme

Amazon nabízí zajímavou, různorodou práci, velmi důkladné zaškolení v zahraničí, dlouhodobý profesní růst a možnost ovlivnit procesy a vývoj společnosti. V neposlední řadě Vám nabízí velmi atraktivní finanční ohodnocení s dalšími benefity.

Jiná sdělení

Ponořte se do světa Amazonu a nechte se inspirovat! Připojte se k nám!
„Základem kultury společnosti Amazon je snaha přicházet s inovacemi, které zákazníkům usnadní život. Neustále se snažíme být ještě o něco lepší a nikdy nezůstat stát na místě. Právě proto hledáme zaměstnance, se kterými budeme společně posouvat hranice“

Pokud dokážete přijmout tuto výzvu, zašlete životopis v českém a anglickém jazyce PROSTŘEDNICTVÍM ODPOVĚDNÍHO FORMULÁŘE a staňte se členem týmu Amazon!
 Zpět