Volné pracovní místo  MANAŽER VÝROBNÍ KVALITY s AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 6-30-195385. Máte zkušenosti s vedením podřízených v rámci strojírenské kvality? Domluvíte se anglicky? Pak pojďte zkusit novou příležitost! <br/>
<br/>Náplň práce:<ul>
<li> vedení oddělení výrobní kvality</li>
<li> motivace podřízených </li>
<li> uplatňování nástrojů kvality</li>
<li> podílení se na strategii celkové kvality </li>
<li> úzká spolupráce s ostatními odděleními</li>
</ul>

Požadujeme

Jste ten pravý, koho hledáme? <br/>Máte zkušenosti v oblasti kvality a ve vytváření pohodového pracovního prostředí pro své podřízené? <br/>Umíte vyjednávat, prezentovat své názory a řešit případné problémy i v angličtině? <br/>Zvládáte time management a máte prozakázanický přístup? <br/>Pokud jsou Vaše odpovědi na dané otázky kladné, pak neváhejte reagovat na tuto nabídku!

Nabízíme

Věříme, že si Vašich zkušeností a schopností ceníte, pojďte nám sdělit Vaši mzdovou představu, pokusíme se Vám dát odpovídající nabídku. <br/>Dále pro Vás máme nachystány další benefity - mzdu a dovolenou navíc, prémie a bonusy, odborné a jazykové kurzy, příspěvky na stravování, penzijní připojištění, kulturní akce.
 Zpět