Volné pracovní místo  Marketingový poradce – Brno

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Aktivní prodej služeb společnosti Seznam.cz na základě přímého oslovení klienta, návrhy internetových kampaní a jejich konzultace s klienty, prohlubování spolupráce s existujícími klienty, spolupráce s ostatními marketingovými poradci v rámci regionálního týmu.

Požadujeme

Minimálně SŠ vzdělání, ŘP sk. B, cit pro obchod a aktivní přístup k zákazníkům, zkušenosti s prodejem jsou vítány, nejsou však podmínkou, výborné komunikační schopnosti, schopnost naslouchat a ochota pomoci zákazníkům, dobrou znalost práce na PC a orientaci na českém internetu, samostatnost a zodpovědnost, chuť spolupracovat, vysoké pracovní nasazení.

Nabízíme

Zajímavou práci na HPP, řízení vlastního času a oblast působnosti v okolí Vašeho bydliště, možnost podílet se na zajímavých a ambiciózních projektech, nadstandardní finanční ohodnocení, zaměstnanecké výhody, produktová školení, trénink obchodních dovedností, profesionální a kariérní růst. Benefity: Stravenky, mobilní telefon a notebook s trvalým připojením k internetu i k soukromým účelům, příspěvek na penzijní připojištění, atd.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, který je provozovatelem nejnavštěvovanějšího českého internetového portálu použijte odpovědní formulář

Termín nástupu: Dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět