Volné pracovní místo  Medicínský reprezentant

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Medicínský reprezentant pro obor gynekologie, porodnictví. Ambulantní i kliničtí lékaři, porodní asistentky, mateřská centra, odborné semináře, konference. Klademe důraz na příjemné vystupování, profesionalitu, vynikající komunikační schopnosti, výhodou předchozí znalost regionu i profilování v daném oboru, minimálně základní obchodní dovednosti a znalosti.

Požadujeme

VŠ, nejlépe medicína, farmacie, přírodní vědy, praxe z oboru podmínkou, AJ, týmová práce, komunikativnost, schopnost pracovat nad rámec svých povinností, profesionalita, ochota neustále se učit novým věcem, samozřejmostí je: ŘP, znalost PC (excel, word, powerpoint, rozhraní outlook exchange)

Nabízíme

Práci v mladém kreativním kolektivu. Předností je dynamika a neustálý rozvoj v našem oboru (využití kmenových buněk). Čestnost a solidní zázemí firmy, doprovází přátelská atmosféra na pracovišti. Pracovník dostane k dispozici mobilní telefon, notebook, služební vůz, stravenky. Nástupní plat závisí na předchozích znalostech a zkušenost žadatele (rozpětí 20. – 23.000,-czk) po zapracování navýšení. Nedílnou součástí platu jsou prémie, které mohou být i několikanásobkem základního platu, odvíjí se od obchodních výsledků regionu. Zaměstnavatel připlácí na domácí internet.

Jiná sdělení

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, který se zabývá odběry pupečníkové krve, přípravou autologních transplantátů a výzkumem i využitím kmenových buněk. Je solidní, dynamicky se rozvíjející mladá společnost. Jednička na českém trhu.

Místo práce: Jihočeský kraj

Termín nástupu: Leden 2008 (možno dohodnout i jinak)

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět