Volné pracovní místo  Mistr nástrojárny

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Plánování, organizace a řízení chodu nástrojárny; zajištění údržby, oprav a modifikací forem pro lisování a vstřikování plastů; provádění analýz stavu forem, přípravy forem a jejich součástí k výrobě, vedení seznamu forem; programování CNC obráběcích center, programování elektroerozívního hloubení atd.; provádění cenových nabídek zákaznických změn a výrob nových forem, zajišťování kooperací; zodpovědnost za dodržování technologických postupů výroby a za včasné plnění výrobních zakázek; objednávání nástrojů a náhradních dílů.

Požadujeme

ÚSO s maturitou strojírenského směru; min. 2 roky praxe na obdobné pozici; výborná znalost technické dokumentace, čtení a úpravy 3D modelů a 2D výkresů; znalost procesu vstřikování plastů, znalost konstrukce forem na vstřikování plastů; znalost programování CNC obráběcích center, programování elektroerozívního hloubení atd.; znalost NJ výhodou; trestní bezúhonnost.

Nabízíme

Finanční ohodnocení: 30.000-40.000Kč/měs., možnost profesního růstu, dovolená v rozsahu 5 týdnů, práce v dynamicky se rozvíjející firmě, dotované obědy.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost EBG plastics CZ s.r.o., dceřinná společnost německé firmy, se specializací na zpracování termoplastů, vstřikování termosetů, lisování dílů, oplášťování kovových zálisků, či montáž podskupin. Více na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Ostrava-Přívoz

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět