Volné pracovní místo  MISTR VE VÝROBĚ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 11-21-204185. Jste aktivní a týmový člověk s přirozenou autoritou? Máte zkušenosti s přímým řízením a organizací výroby? Víte, jak dosáhnout těch nejlepších výsledků?<br/>
<br/>ANO? <br/>
<br/>Pak hledáme právě Vás!<br/>
<br/>Budete pracovat pro liberecký závod mezinárodní společnosti, přímo řídit a organizovat výrobu, připravovat a průběžně sledovat výrobní plán, zodpovídat za kvalitu výroby a dodržování zákaznických požadavků ve výrobě.

Požadujeme

Jako ideální kandidát byste měl mít středoškolské vzdělání a praxi 1 rok na obdobné pozici. Měl byste znát normy ISO, ISO TS a umět dobře s MS Office. Jako žádoucí spatřujeme výborné komunikační a organizační schopnosti. Výhodou pro Vás bude znalost angličtiny nebo němčiny.

Nabízíme

Nabízíme Vám dovolenou nad rámec zákona, stravenky/příspěvek na stravování nebo motivační systém bonusů.
 Zpět