Volné pracovní místo  Mistr

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Převzetí objektů k realizaci zakázky od objednatele, vlastní realizace zakázky, vedení a dohled nad průběhem zakázky, odpovědnost za kvalitu práce na dané zakázce, odpovědnost za vlastní výrobní náklady dané zakázky, organizace práce na zakázce, příprava materiálu pro realizaci zakázky, odpovědnost za MTZ dané zakázky, komunikace se zákazníkem v průběhu realizace, komunikace se subdodavateli, práce s úklidovými stroji a prostředky, doprava materiálu a lidí na zakázku, předání jednotlivých zakázek po jejich realizaci objednateli, práce v rámci celé ČR.

Požadujeme

Středoškolské vzdělání nebo ukončené střední odborné vzdělání, základní znalosti práce na PC (Excel, Word, internet, email), orientace v projektové dokumentaci, obchodní dovednosti, výborné organizační schopnosti, výrazná schopnost vedení lidí, komunikativnost, schopnost práce pod tlakem, ochota se dále rozvíjet, časová flexibilita a ochota k práci ve dnech volna a pracovního klidu, ochota cestovat, loajalita k firmě, pracovní nasazení, ŘP sk. B .

Nabízíme

HPP, práci v rozvíjející se společnosti, motivační ohodnocení závislé na výkonu, telefon.

Místo práce: Sídlo společnosti – Kladno, cesty po ČR

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost nabízející kompletní služby pro úklid komerčních a soukromých prostor.


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět